WordPress İletişim Formu Eklentisi – WPForms Ayarları

WordPress İletişim Formu Eklentisi – WPForms Ayarları

WPForms İletişim Formu Eklentisi

WPForms, tüm web site türleri için uygun bir WordPress iletişim formu eklentisidir. 2.000.000’den fazla site tarafından kullanılıyor. WPForms Sürükle bırak form oluşturucu, yalnızca birkaç tıklamayla güzel bir iletişim formu, e-posta abonelik formu, ödeme formu oluşturmanızı sağlar.

WPForms, siteniz için güçlü ve esnek bir form oluşturmak için ihtiyaç duyacağınız tüm özelliklere sahiptir.

 

Basit bir iletişim oluşturmak için WPForms’u kullanabilir, bir teklif formu, bağış formu ve hatta ödemeleri alan ve müşterilerinize e-posta ile fatura gönderen bir forum oluşturabilirsiniz.

Aynı zamanda WPForms, anketler oluşturmak için kullanabilirsiniz. Anket sonuçlarını sizlere mükemmel denebilecek tarzda istatistikle sunar.

Esnek özelliğe sahip olduğunuz için cep telefonlarında, tabletlerde ve masaüstü bilgisayarlarda mükemmel çalışır.

WPForms Neler Sunuyor?

WPForms, hızlı ve kolay bir şekilde harika formlar oluşturmanıza olanak tanıyan güçlü araçlarla doludur.

  • % 100 Duyarlı Formlar – WPForms mobil uyumludur, ziyaretçileriniz hangi cihazı kullanıyor olursa olsun formlarınız her zaman harika görünecektir.
  • Sürükle ve Bırak Form Oluşturucu – Güçlü, sürükle bırak form oluşturucu , herhangi bir kod yazmadan sadece birkaç dakika içinde WordPress iletişim formlarını ve diğer çevrimiçi formları kolayca oluşturmanıza olanak tanır. Aşağıda ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.
  • Form Şablonları – Zamandan kazanmak için 150’den fazla önceden oluşturulmuş form şablonumuzu kullanabilirsiniz.
  • Spam Koruması WPForms, spam formu gönderimlerini durdurmak için akıllı CAPTCHA ve bir Honeypot yöntemini kullanır.
  • Güçlü Form Bildirimleri – Bir form gönderilir gönderilmez anında bir e-posta bildirimi alacaksınız. Online yemek siparişi veren bir restoran işletiyorsanız, siparişler hakkında hemen bilgi sahibi olmanız gerekiyorsa bu çok önemlidir . Ayrıca, WPForms’da birden çok alıcı için bildirim oluşturmak kolaydır.
  • Akıllı Form Onayı – Biri formu gönderdikten sonra, onlara özel bir başarı mesajı göstermek veya onları özel bir teşekkür sayfasına yönlendirmek için form doğrulama özelliklerini kullanabilirsiniz.
  • Dosya Yüklemeleri – WPForms’un dosya yükleme seçeneği ile çevrimiçi formlarınız aracılığıyla dosya ve medya toplamak kolay ve güvenlidir. Bu, sitenize referanslar, kullanıcılar tarafınfan eklenebilecek CV, Resim, pdf gibi içerik eklem özelliği sunar.
  • Çok Sayfalı Formlar – WPForms ile, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için uzun formları kolayca birden çok sayfaya bölebilirsiniz . Bu özellikle anketler veya ayrıntılı sipariş formları için kullanışlıdır.
  • Anketler – Müşteri geri bildirimlerini toplamak veya hedef kitleniz hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Anketler bunu yapmanın harika bir yoludur ve WPForms ile sitenizde kolayca bir anket oluşturabilirsiniz. Artık herhangi bir üçüncü taraf hizmeti için ödeme yapmanıza gerek kalmayacak. Tüm veriler de WordPress veritabanınızda güvenle saklanacaktır.
  • Posta Hizmetleriyle Kolay Entegrasyon – Formlarınızı Constant Contact , AWeber , MailChimp , GetResponse , Kampanya İzleme , ActiveCampaign ve Drip ile kolayca entegre edebilirsiniz .
  • Ödeme Entegrasyonları – WPForms ile formlarınızı PayPal , Stripe ve / veya Authorize.Net ile sorunsuz bir şekilde entegre ederek ödeme, bağış ve çevrimiçi sipariş alabilirsiniz. Bu, özelleştirilmiş sipariş formları oluşturmayı kolaylaştırır.
  • Akıllı Koşullu Mantık – Koşullu mantığı kullanarak, kullanıcının davranışına göre belirtilen alanları ve form bölümlerini gösterebilir veya gizleyebilirsiniz . Örneğin, bir geri bildirim formunuz varsa, kullanıcınızın hizmetinize verdiği derecelendirmeye bağlı olarak farklı seçenekler göstermek isteyebilirsiniz. Örneğin, size 4 veya 5 yıldızlı bir derecelendirme verirlerse, bir inceleme isteyebilirsiniz. 1 veya 2 yıldız verirlerse, neyin yanlış gittiğini size bildirmeleri için onları teşvik edebilirsiniz, böylece hataları düzeltme şansınız olur.
  • Kolay Giriş Yönetimi – WPForms, form girişlerini WordPress veritabanınızda depolar. Bu , form girişlerinizi doğrudan WordPress panonuzdan yönetebileceğiniz anlamına gelir . Bu, form girişlerinizi sıralamak için harika bir yoldur. Bunları okundu olarak işaretleyebilir, istemediklerinizi silebilirsiniz. Ayrıca, tüm girişlerinizi bir .csv dosyasına aktarabilirsiniz, böylece Excel’de bunlara kolayca göz atabilirsiniz.
  • Konuşma Formları – WPForms, konuşma formları oluşturmanıza olanak tanır . Bunlar, WordPress için özel olarak tasarlanmış etkileşimli formlardır. Form tamamlama oranlarını ve genel form dönüşümlerinizi kesinlikle artıracaklardır. Kullanıcılara bir sürü soruyu aynı anda göstermek yerine, “her seferinde bir soru” gmstermek sohbet niteliği kattığından daha etkili bir yaklaşım olacaktır.
  • Dahası – WPForms ile yapabileceğiniz daha pek çok şey var; imza gerektiren formlar oluşturmak , kişilerin konuk gönderileri göndermesine izin vermek, kullanıcı kaydı ve giriş formları oluşturmak, coğrafi konum verilerini toplamak gibi özellikleri kullanabilirsiniz.

WPForms Form Oluşturma

WPForms ara yüz kullanımı gerçekten çok basit. İlk formunuzu oluşturmanıza yardımcı olacak rehberli bile var.

Formunuzu oluşturmak, bir şablon seçmek kadar kolaydır:

Hazır bir şablon seçtiğinizde, istediğiniz herhangi bir şeyi değiştirmek, eklemek veya kaldırmak için WPForms editörü kullanabilirsiniz.

blank

Formunuzu e-posta pazarlama hizmetinizle de kolayca entegre edebilirsiniz . WPForms’da yerleşik birçok popüler hizmet için eklentiler mevcut:

blank

Anketler ve Anketler

WPForms’da gerçekten kolayca bir anket oluştura bilirsiniz.

Anket sonuçlarını WordPress panonuzda görüntülemek kolaydır. Çubuk grafikler ve pasta grafikler gibi farklı türde grafikler üretebilir ve anket sonuçlarınızı dışa aktarabilirsiniz, böylece bunları blogunuzda veya bir şirket sunumunda paylaşabilirsiniz.

blank

Sıralı Slide Form

Uzun bir formu yerine , birden çok sayfaya ayrılmış forma ile daha etkili bir dorum oluşturabilirsiniz.

Şu şeklide gözükecektir:

blank

WPForms Kurulum yardımı için iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap
0 Yorum yapan